Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sony και Honda ανακοίνωσαν τη φίρμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων Afeela

*
Η κοινοπραξία της Sony και της Honda παρουσίασε ένα νέο πρωτότυπο EV παράγει η νέα τους φίρμα Afeela, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Sony στην CES 2023 που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Las Vegas. Το brand εμφανιστεί στο πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο παραγωγής της κοινοπραξίας, το οποίο θα ξεκινήσει να πωλείται στη Βόρεια Αμερική το 2026.

Πολλά είναι ακόμα άγνωστα για τη νέα μάρκα, αλλά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Sony Honda Mobility, Yasuhide Mizuno, δήλωσε ότι το αυτοκίνητο θα αξιοποιήσει την εμπειρία της Sony με AI, ψυχαγωγία, εικονική πραγματικότητα και επαυξημένη πραγματικότητα για να προσφέρει ένα μοναδικό EV.


Πάνω από 40 αισθητήρες, συμπεριλαμβανομένων καμερών, ραντάρ, υπερήχων και lidar, θα είναι ενσωματωμένοι σε όλο το εξωτερικό του οχήματος, ενισχύοντας την ικανότητά του να ανιχνεύει αντικείμενα και να οδηγεί αυτόνομα. Σύμφωνα με τον Mizuno, η Afeela θα επιχειρήσει να ενσωματώσει τρεις κύριες ιδέες, αναφέροντας το τρίπτυχο: autonomy, augmentation, affinity.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*